De advocaten van
Buntsma & Kapteijn

advocaat

 

 

 

 

 

 

 

 

Mr. Mirjam C. Buntsma

0118-634034
Stuur een e-mail: buntsma@buntsmakapteijn.nl

Mirjam Buntsma is vanaf 1998 werkzaam als advocaat in Middelburg. Na een aantal jaren algemene praktijk heeft zij zich al snel volledig toegelegd op het personen- en familierecht.

“In echtscheidingszaken is het de kunst van het vak om zakelijke en financiële belangen van cliënten zo goed mogelijk te behartigen, zonder daarbij de familiale en emotionele aspecten uit het oog te verliezen. Als deze hand in hand gaan is het resultaat vaak het beste, ook op de langere termijn.”

Mr. Mirjam P. Kapteijn

0118-634259
Stuur een e-mail: kapteijn@buntsmakapteijn.nl

Mirjam Kapteijn is sinds 1993 werkzaam als advocaat, vrijwel uitsluitend op het gebied van personen- en familierecht. Daarnaast is ze scheidingsmediator, lid en regionaal coördinator van de vereniging van Familie- en Erfrecht  Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS), lid en registermediator van de Mediation Federatie Nederland (MfN)

Mirjam heeft in de loop der jaren heel veel mensen bijgestaan tijdens hun echtscheiding: ”Een echtscheiding is één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven. Als mediator betekent dit voor mij, dat ook bij de emotionele kant van de scheiding wordt stilgestaan. Niet alleen vanuit humaan oogpunt, maar ook vanuit een puur zakelijke optiek.Er valt namelijk niets te regelen met iemand die daar in emotioneel opzicht niet aan toe is.”

Wilt u meer informatie of advies over rechtsbijstand, op het gebied van personen- en familierecht?

Neem direct contact op